Våren är här!

Tidigare denna förmiddag så satt hela familjen samlade ute på trädården för att äta frukost/fika, det kan man kalla mysfaktor av den högsta graden. Såhär borde det vara jämt tänkte jag. Med solen i ögonen och en ostmacka i handen satt jag med uppkavlade byxor och tröja i trädgårdsstolen. Bara känslan av att slippa sitta påpälsad med jacka, halsduk mm utan att frysa var underbar. Såhär borde det vara jämt, tänkte jag ännu en gång för mig själv.

Förra veckan var det svinkallt och snö. Denna veckan har vårt väderväxslande Sverige både fått en ny färgnyans och en ny betydligt trevligare temperatur att röra sig i. Det känns otroligt att så mycket kan hända på en vecka och en annan sak som jag facineras av är att vi människor påverkas så mycket av vädret. I och med den förbättrade väderskiftningen så tror jag att de flesta av oss har funnit en bättre tillvaro att leva i, man blir helt enkelt på bättre humör.

När jag tänker på våren så vill jag gärna förknippa det med kärleken. Man får en ny härlig känsla i kroppen och allt känns mycket lättare på något sätt. Det känns som att det bra vädret ger kärleken en knuff i ryggen. Vi inspreras och får nya krafter ifrån  fågelkvittret, de pålande bäckarna, vinden i träden och solglimmret. Och i och med detta börjar fler och fler romanser börjar ta form som fortsätter ett bra tag med alla sommarflirter såsmåningom.


Och glöm inte bort:

"Det finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder."

Nu ska jag ut i solen igen :) Hejs Svejs