Stockholm

Åker till Stockholm i helgen med kören, hoppas det blir kul :) En sak som ärk kul är att det ska med mkt folk, ungefär 45 st.  Nu sitter jag här och har packat klart allt, fick ner allt i en väska (Y)



HAde no-prov i skolan idag, man skulle kunna fågelläten och hur dom ser ut :P Finast läte tycker jag att koltrasten har, det fulaste lätet kommer nog ifrån kråkan, haha

// kram amanda

Tunisien

Tunisienresan som mamma och jag gjorde var väldigt skoj och avkopplande. Det solades och badades såklart en hel del, men vi shoppade även en hel del då det va dåligt väder. Vi var väldigt bra på att pruta mamma och jag ;) Vi lyckades få ner priset så lågt att försäljarna till en början inte gick med på det, men då vi lämnade deras butiker kom dom springande efter oss och ropade nåt i stil med :

- Eeyy Shakira! , okey  you'll get it, i will make a special price for you! 

haha, det var rätt roligt faktist.

Killarna där nere är väldigt flirtiga och påträngande, de är nog inte vana vid att se varken blåögda eller blondiner. Dom frågade t.ex om de fick bjuda ut mig på kaffe, en annan ville köpa mig för 200 kameler :S xD Inte som här hemma i Sverige precis, inte så vanligt att man träffar en kille med kamel, hehe
 

puss & kram ♥


image6
image8


Uppdatering

HEjsan !  :)

Ledsen att jag inte har skrivit på länge, det beror dels på att det har varit virus på datan, och dels på att jag har varit utomlands. Fram tills idag har jag haft fyra prov denna veckan, det känns som en stor lättnad att dom är över nu. :)

Äntligen är det vår! <3 
// kram amanda